15 500 000 Ft
129,2 E Ft/m2
15,5 M Ft
129,2 E Ft/m2
+36 30 224 8091
Referens Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Eladó családi ház
Eladó, Ugod, 2 szobás

120  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
644 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Pápától 16 km-re a Bakony lábánál fekvő Ugod községben.

A község központjában, frekventált helyen kínálunk eladásra egy 120m2-es felújítandó parasztházat, amely 644 m2-es jó adottságokkal rendelkező telken áll.

Az épület utcafronti részén két szoba helyezkedik el, a konyha és a WC-s fürdőszoba egy hangulatos előtérből nyílnak. Az udvarról megközelíthető másik épületrész többféle módon hasznosítható: összeépíthető az első lakórésszel, esetleg teljesen külön lakrésszé alakítható vagy akár vállalkozásra alkalmas iroda/műhely is lehet benne.

A ház hangulatát meghatározza parasztház jellege, a szép, gerendás mennyezet, az íves ablakok, ami nagyon jó alap lehet vendégház létesítésére is, hiszen Ugod község kedvelt turista célpont a Bakony közelsége, (a Szár-hegyi kilátó egy kellemes sétára van a háztól) a környék számos látnivalója miatt.
Az udvar lehetőséget nyújt pihenésre a bőséggel termő fák árnyékában. A telken található még egy külön pince, melyet korábban bor és termény tárolására használtak, újra használatba véve helyet adhat baráti összejöveteleknek. A pince mellett egy tároló és kinti „fürdő” (kerti zuhany+wc) kap helyet, továbbá egy kikövezett kút is van az udvaron.

A ház ára tartalmazza a bútorokat is, megegyezés szerint.

A községben bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, játszótér, cukrászda, több élelmiszerbolt van. A ház közel van a buszmegállóhoz, az orvosi rendelőhöz és patikához is.

Az ingatlan bármikor megtekinthető előzetes egyeztetés után. Amennyiben az ajánlatunk felkeltette az érdeklődést kérem hívjon!
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Pápa, Fő tér 28.
Könyvesné Nikodém Regina Tel:

hirdetés
© 2018