18 900 000 Ft
378 E Ft/m2
18,9 M Ft
378 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Tüskevár, 50 négyzetméteres

50  m2 alapterület
1 szoba
730 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tüskeváron eladó családi ház.

Tüskevár, a 8-as fő út közelében elhelyezkedő kis település, egyre népszerűbb a vásárlók körében, és most Ön is részese lehet ennek a trendnek! Megvételre kínálunk egy 50nm-es családi házat, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan központi fekvésű, mindössze 20 percre Ajkától és Borgáta fürdőtől, 40 percre Veszprémtől, valamint 49 percre Körmendtől. Tüskevár így nemcsak a helyi kényelmet, hanem a környező városok és fürdők közelségét is biztosítja. A híres Somlói borvidék is csupán 5,5 km-re található!

Ez az 1 szobás ház rendkívül jó elosztású, és az igényesen kialakított konyha-étkező biztosítja a kényelmes mindennapokat. A különnyíló fürdőszoba is a praktikusság jegyében készült. A lakóterület 50nm, azonban a 730 nm-es telek további bővítési lehetőségeket is kínál. Az ingatlan fűtéséről egy jó állapotú fa tüzelésű kályha gondoskodik. Az új belső villanyhálózat (1 fázis + éjszakai áram) biztonságot és energiatakarékosságot nyújt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot, amely ideális családi otthon vagy akár befektetési lehetőség is lehet!

További információért vagy a megtekintés megszervezéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Irodánk megbízható ügyvédi háttérrel, hitel-, babaváró-, CSOK-ügyintézéssel, biztosítással és energetikai tanúsítvánnyal segíti ügyfeleit.

Keressen minket, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen Ön az első, aki megtekinti!

hirdetés
© 2018