21 900 000 Ft
148 E Ft/m2
21,9 M Ft
148 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Túrkeve, 148 négyzetméteres

148  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
586 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Túrkeve frekventált részén egy összkomfortos 3+1 szobás családi ház. Az 586 nm-es telken lévő 148 nm-es vályog falazatú ingatlanban kialakításra került 3 tágas szoba, egy félszoba, két fürdőszoba külön wc-vel, konyha étkezővel, külön főzőhelyiséggel, valamint az épület alatt egy pince is található. A ház az utóbbi években folyamatos korszerűsítéseken ment át. Több helyiségben megtörtént a burkolatok cseréje, a főbb helyiégekben a nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, valamint a fürdők is felújításra kerültek.

A rendezett udvaron található több tárolásra alkalmas, jó állapotú épület, két autó számára is megfelelő garázs, valamint kerti tó.
Az ingatlan Túrkeve központi részén helyezkedik el, ahonnan a városközpont néhány perc sétára található.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018