51 990 000 Ft
477 E Ft/m2
52 M Ft
477 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás Tura a Tüzér utcában

109  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
579 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Jó álllapotú, 109 m2-es önálló családi ház 579 m2-es telekkel.

Belépve az ingatlanba, a tágas és világos terek fogadják az új tulajdonosokat, ahol minden szoba praktikusan és igényesen került kialakításra. A ház állapota jó, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonosnak csak a bőröndjeit kell magával hoznia. Az említett felújításoknak köszönhetően ez az ingatlan hosszú távon is tökéletes választás lehet.
Eladó egy jó állapotban lévő, 109 négyzetméteres családi ház Tura városában. Ez a vegyes falazatú otthon jellemzően meleg és barátságos atmoszférát kínál azok számára, akik igazán otthonra vágynak.

Az ingatlan 2009-ben kapott egy kondenzációs gázkazánt ami jelentősen növeli a komfortérzetet és segít a rezsiköltségek optimális szinten tartásában. 2010-ben a tető felújításon esett át, míg 2014-ben a nyílászárók teljes körű cseréje biztosította az energiatakarékos és modern otthonhoz szükséges feltételeket.

Tura városa csodálatos környezettel, kedvező fekvésével, és kiváló közlekedési kapcsolataival kínál idilli életkörülményeket. A helyi közösség barátságos, az itt található oktatási, egészségügyi, és kereskedelmi létesítmények pedig a könnyed és kényelmes mindennapokat szolgálják. Szabadidejében élvezheti a környék természeti szépségeit, melyek tökéletes lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a sportolásra egyaránt. Tura tehát nem csupán egy otthont, hanem egy nyugodt, harmonikus életmódot is kínál leendő lakói számára. Közel a fővároshoz körülbelül 40 perc autóval.

Éljen a lehetőséggel, hogy ebben a varázslatos környezetben hívhat egy ingatlant otthonának!


Ha felkeltette érdeklődését ,keressen bizalommal ,kizárólag a Duna House kínálatában!

hirdetés
© 2018