14 600 000 Ft
117,7 E Ft/m2
14,6 M Ft
117,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tótszerdahelyi eladó családi ház, 3+1 szobás, 124 négyzetméteres

124  m2 alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
1229 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tótszerdahely Zala vármegye dél-nyugati részén elterülő település. A község Nagykanizsától délnyugatra, a Murakeresztúr-Letenye között fekszik. Délről Horvátországgal és a Murával határos, északi szomszédja Tótszentmárton, amellyel az innen Becsehelyig húzódó 6836-os út köti össze. Környéke kedvesen lankás, enyhén dombos. Lakosainak a száma: 1084 fő.
A családi ház hátsó része 1967-ben, míg az első két szoba bővítés során 1976-ban került hozzáépítésre. A terület1229 nm-es, amely a ház melletti részen szépen parkosított , gyümölcsös formájában került kialakításra. Az ásott kút nemcsak öntözésre, hanem vízfogyasztásra is alkalmas. Mögötte egy garázs foglal helyet, amely kétállásosra bővíthető igény szerint. Mögötte a konyhakert uralja a teret. jelen állapotban felszántva, de beültetve nincsen.
A ház helyiségei: konyha, étkező, kádas fürdőszoba egy légtérben a toalettel, spejz, 3 nagyszoba, egy félszoba, kis nappali, folyosó, az első szoba alatt pincehelyiség található. Fűtése: konvektoros és cserépkályhás kivitelezésű. A ház folytatásában gazdasági melléképületek foglalnak helyet: nyári konyha, tároló, fatároló és állattartásra alkalmas épületegyüttes. A ház tető ondoline hullámpalás fedésű, csere szükségeltetik.
Az ingatlan teljes felújítást igényel.
Ha szeretné saját maga felújítani a házat, előbb álmodja meg, utána cselekedjen, de előbb tekintse meg velem együtt a házat!

hirdetés
© 2018