99 000 000 Ft
733,3 E Ft/m2
99 M Ft
733,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Törökbálint, cím nincs megadva

135  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
772 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

TÖRÖKBÁLINT, kozponti RÉSZÉN ELADÓ EGY KÜLÖNÁLLÓ PRÉMIUM KATEGÓRIÁBA SOROLHATÓ CSALÁDI HÁZ, REMEK INFRASTRUKTÚRA MELLETT végig aszfaltozott úton! Fontos! CSOK igényelhető! 10+15 M Ft értékben is!
A látványterveken kívüli képek illusztrációként szolgálnak tájékoztató jelleggel, hogy legyen alkalmuk betekintést nyerni az előző projektből!

Várható átadás: 2020. II. félévben

Törökbálinton, 772m2-es, összközműves telken, 125m2 hasznos alapterületű, 4szoba + amerikai konyha, nappalis családi ház eladó. A bejárat előtt egy 3 m2-es teraszról az előszobába lépve és onnan tovább haladva jobbra a közel 40m2-es nappali-amerikai konyha-étkező helyiség tárul elénk, az épület hátsó szárnyán pedig a 3 szoba, a közlekedőből pedig a hálószobákhoz közeli részén a vizes blokkok találhatók.
Agusztusi átadás.

A ház jó elrendezésű, világos belső terekkel rendelkezik, fekvéséből adódóan a nap körbesüti. A családi ház 30-as Porotherm téglából kerül megépítésre, 3 rétegű hőszigetelt bukó/nyíló műanyag thermoplan nyílászárókkal felszerelve, igény esetén szúnyoghálós redőnyökkel, hideg - melegburkolatok 4.500,- Ft/m2 választhatók. A homlokzatot 15 cm dryvit hőszigetelés fedi majd, műgyanta alapú vízlepergetős színezéssel, lábazati részen szintén. A födém betongerendás, béléstestekkel ellátott és cserép tetőfedés lesz. Az épülő családi ház kifejezetten minőségi anyagokból, percízen, megfelelő szakértelemmel és odafigyeléssel kivitelezve, több 10 éves építőipari múlttal és tapasztalattal, igény esetén megtekinthető refereciákkal. A fűtésért és a melegvízért a legmodernebb kondenzációs kombi cirkó felelős radiátor hőleadókkal.
Hívását várom kivitelezővel fog beszélni, hivhato vagyok barmikortelefonon.

hirdetés
© 2018