108 000 000 Ft
800 E Ft/m2
108 M Ft
800 E Ft/m2

Eladó családi ház
Törökbálint 3+2 szobás családi ház eladó

135  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
536 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

✅HA SZERETNE A FŐVÁROS KÖZELÉBEN, JÓ LEVEGŐN TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET HATÁRÁBAN ÉLNI CSALÁDJÁVAL, ITT A REMEK ALKALOM!

Törökbálinton, az Anna hegy lábánál természetvédelmi területbe torkolló zsákutcában kínálok eladásra egy 135 nm-es körbejárható 536 nm-es intim telken elhelyezkedő dupla komfortos, nagycsaládosok vagy két kétgeneráció részére alkalmas 1994-ben épült családi házat. A telek szép kialakítású, minden oldalról örökzöldekkel határolt, a ház felső két szintjéről gyönyörű panoráma tárul elénk.

Elosztását tekintve praktikus kialakítású, az alsó szint, ami a lakótéren felül további 75 nm-es a lépcsőházból és az udvarról is megközelíthető, ezen a szinten a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, a kazánház mosókonyha, tároló, valamint 2 autó részére alkalmas garázs. A középső szinten előtér, lépcsőház konyha étkező fürdőszoba külön w.c nappali és egy hálószoba található. Az étkezőből és nappaliból egy-egy nagy méretű teraszra juthatunk ki az egyik szép panorámával míg a másik örökzöldekkel határolt teljes intimitást biztosítva az itt élők számára. A felső szinten lépcsőház, előtér fürdőszoba konyha étkező csodálatos panorámás nappali és két hálószoba kapott helyet.

Az ingatlanba a garázs felől, a terasz felől és a középső szinten lévő főbejáraton juthatunk be. Mindhárom szinten az átjárás belső lépcsőházból történik. Adottságánál fogva nagyon egyszerűen a középső és a felső szinten elhelyezkedő 1-1 lakótér külön bejáratossá alakítható amennyiben az új tulajdonosoknak fontos a teljes szeparáltság. Gáz fogyasztást tekintve jelenleg is 2 fogyasztó helynek minősül. Az alsó szinten 2 rétegű fa, a felső szinten műanyag nyílászárók vannak beépítve. Az udvaron 2 autó részére kialakított fedett parkolóhely is ki van alakítva.

Kiváló a közlekedés, autóval 10-15 perc alatt a fővárosba érhetünk. Aki a közösségi közlekedést részesíti előnyben a kb.150 m-re található buszmegállótól közvetlen járattal az M4 metró állomásig könnyedén eljuthat.

❗❗Iskolai oktatási időszakban a gyermekeket iskolabusz hozza viszi, szinte háztól-házig, ami végtelen biztonságos és nagy terhet vesz le a dolgozó szülők válláról❗

Bővebb információért kérem keressen a hét bármely napján a megadott telefonszámon.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Jöjjön el nézze meg szeressen bele!

Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésüket, számos kereső ügyfelünk van.

CSAK NÁLUNK!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat

További szolgáltatások:
Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek!
Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét a megtekintési nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

hirdetés
© 2018