64 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
64 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Törökbálint 2 szobás családi ház eladó

59  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
1086 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***TÖRÖKBÁLINTON - ÖRÖKPANORÁMÁS TELKEN - BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ - KÉSZ TERVEKKEL ELADÓ. ***

Eladó Törökbálint központhoz közeli, csendes részén - panorámás hegyoldalában, a József hegyen - 2 szobás, 59,5 nm-es bővíthető családi ház 1086 nm-es telken.
A családi ház bővítési tervei elkészültek, a tetőtér beépítésével plusz 2 szobával, fürdőszobával és tárolóval növelhető az ingatlan hasznos alapterülete (30,5 nm)
A tervrajz szerint a földszinten egy 8,4 nm-es, az emeleten egy 10,3 nm-es délnyugati tájolású terasz is kialakításra kerülhet.

A telek mérete és domborzati adottsága lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a természet közelségét. Az intim, kíváncsi tekintetek elől elzárt telken nyugodt pihenőhelyek, parkosított füves területek és árnyas ligetes zeg-zugok is kialakíthatók, ideális helyszín családi és baráti összejövetelek lebonyolítására, adott a lehetőség grillező, bográcsozó helyek kiépítésére is, sőt a telken egy a hegyoldalba vájt és sóskúti mészkővel kirakott pince is található, mely kis ráfordítással hangulatos borospincévé alakítható.

Az alaprajzon gépkocsibeállóként jelölt helyiség falait elbontották, a parkolás jelenleg az udvarban lehetséges, visszaépítés esetén közvetlen az utcáról lehet beállni a gépkocsi beállóba.

A környék mind infrastrukturális, mind közlekedési szempontból kiváló. Minden, ami szükséges a hétköznapokhoz, könnyen elérhető: óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási és sportolási lehetőség.

Az ingatlan csendes, nyugodt zöldövezetben fekszik, pár perc sétára szabadidőpark, futópálya és játszótér található, a közvetlen közelben számos kirándulási és túra lehetőséggel.
M273406
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018