22 900 000 Ft
318,1 E Ft/m2
22,9 M Ft
318,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tiszasziget eladó családi ház

72  m2 alapterület
2 és fél szoba
felújítandó
1394 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tiszaszigeten, központi fekvésű 2+1 szobás családi ház 1394 nm portával eladó! A lakóház tégla-vályogtégla falazattal épült az 1970-as évek elején. A 72 nm hasznos alapterülettel rendelkező lakóépületben 2 nagyobb és egy félszoba, étkező-konyha, fürdőszoba wc-vel, valamint előszoba és a bejárat előtt egy kis fedett belépő-terasz került kialakításra. A szobákban a beton aljzat szőnyeggel fedett, a többi helyiség burkolata járólap. A fűtést vegyestüzelésű kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal. A meleg víz elektromos vízmelegítővel megoldott. Az ingatlanhoz tartozik még egy 10 nm-es melléképület mely jelenleg tárolófunkciót lát el. Az ingatlan bár jelenleg is lakott, korszerűsítése, felújítása a mai kor igényei szerint indokolt. Az ingatlan gázközmű bekötéssel nem rendelkezik, de csatlakozási lehetőség a telek előtt rendelkezésre áll. A nagyméretű kert gyümölcs és zöldségkultúrák termelésére, kisebb háztáji gazdálkodásra is teret biztosít, de a porta fekvése, széles utcafrontja akár vállalkozási célú hasznosításra is kitűnő lehetőséget kínál. A telek beépíthetősége a helyi építési szabályzat szerint max.30%.
Az ingatlan Szegedtől 12 km-re, Tiszasziget központjában fekszik, közelében iskola, óvoda, művelődési ház, egészségház, élelmiszer és iparcikk üzletek és hangulatos zöld környezetben kialakított gyermekjátszótér is elérhető. Az ingatlantól rövid sétatávolságra helyközi buszjárat biztosítja a gyors bejutást Szegedre.
Az ingatlan megvásárlásához az OTP finanszírozási megoldásait ajánlom, melyek intézéséhez szakszerű segítség áll a vevő rendelkezésére.

hirdetés
© 2018