14 990 000 Ft
227,1 E Ft/m2
15 M Ft
227,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Tiszaszentimre

66  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1098 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Tiszaszentimrén, egy az 1900-as évek elején épült, klasszikus vályogház. A ház 2022- be teljes körű felújításon esett át, mely érintette a közműveket, a burkolatokat, a falakat és a nyílászárókat. A telek mérete 1098 m2, amelyen a 66,6 négyzetméteres lakóházon kívül még számos melléképület található, melyek akár állattartást is lehetővé tesznek. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a nagyobbik szobában egy szépen felújított kemence is található, mely az előtérből fűthető. A kisebbik szobában pedig egy gyönyörű cserépkályha segít még otthonosabbá tenni a hideg téli napokat. A meleg vízről egy villanybojler gondoskodik. Az ingatlan bútorozatlanul, de azonnal költözhető állapotban kerül átadásra új tulajdonosának.
Tiszaszentimre egy kedves kis település, 2000 fő alatti lakosságszámmal. A településen minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A Település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága.
Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes.
A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

  • komfortos
hirdetés
© 2018