59 500 000 Ft
793,3 E Ft/m2
59,5 M Ft
793,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tárnoki családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 1+1 szobás

75  m2 alapterület
1 és fél szoba
Újszerű állapotú
800 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

TÁRNOKI CSALÁDI HÁZ 800 nm-es telekkel

Eladó egy 75 nm-es tárnoki ház: egy szoba, nappali-konyha egyben, fürdőszoba, wc, kamra és egy nagy előszoba, ami szobává alakítható igény szerint. 2017-ben teljesen fel lett újítva: három rétegű ablakokkal, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. Teljesen szigetelt, a padlás is. Új a cseréptető, csatorna, eresz. Térköves terasz, járda van a ház körül. Vizet, áramot, csatornát bekötötték. A fűtést jelenleg cserépkályha biztosítja, de ha az új tulajdonos szeretné, bevezetheti a gázt is, mivel a gázcsonk a ház előtt van. A telken két darab fúrt kút található, a WC és a fürdőszoba is a kútról működik, már csak emiatt is alacsonyabb a rezsiköltség.
KÖZLEKEDÉS
Az M7-es autópálya pár perc autóval, az Érdre tartó busz megállója 3 perc gyalog, onnan pedig Budapest vonattal érhető el gyorsan, kényelmesen. Bolt, iskola, óvoda a közelben.
KÖRNYEZET
Egy tájvédelmi körzet határában fekszik a ház, egyúttal a település szélén. Közvetlenül egy fás-ligetes mező mellett, egyetlenegy szomszéddal. Patak, halastó, erdő pár száz méterre található. Valódi vidéki nyugalom friss levegővel és nagyon közel Budapesthez - még tömegközlekedéssel is.
A terület lehetőséget ad állattartásra, növények termesztésére, a föld és a kútvíz ehhez is biztosítja a feltételeket. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, nyugodtan hívhat a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK, hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
Referenciaszám: M226750

hirdetés
© 2018