49 900 000 Ft
536,6 E Ft/m2
49,9 M Ft
536,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tapolcai eladó családi ház, 2 szobás, 93 négyzetméteres

93  m2 alapterület
2 szoba
499 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tapolca kertvárosi részén, csendes, nyugodt környezetben, de mégis közel a belvároshoz jó állapotú családi házat kínálunk megvételre!

Az ingatlan egy szinten 93 négyzetméter alapterülettel rendelkezik.
A házban a következő helyiségek találhatóak: előtér, nappali, hálószoba. A szobákkal szemben helyezkedik el a konyha és a spájz, valamint az itt található közlekedőből nyílik a fürdőszoba is.

Az épületben a nyílászárók cseréje megtörtént és minden helyiség felújításon esett át. A fürdőszobában és a konyhában a teljes vízvezetékrendszer valamint az áramvezetékek is kicserélődtek.
A ház beton födémmel rendelkezik, így van lehetőség tetőtér kialakítással a lakótér igény szerinti további bővítésére, mint ahogy az a szomszédos épületeknél is látható.

A lakóházhoz egy 19 négyzetméteres garázs, egy 25 négyzetméteres pince, valamint tárolóhelyiségnek tökéletesen használható melléképület is tartozik, melyek így együttesen meglehetősen sok plusz hasznos teret adhatnak a leendő tulajdonosnak.

A házhoz tartozó kert nagysága 499 négyzetméter, szépen gondozott, füvesített. Gyümölcsfák és szőlő is található rajta, nagyságának köszönhetően remekül alakítható és formálható az udvarrész.

Ez a családi ház pároknak és kisgyermekes családoknak is egyaránt ideális választás lehet egy idilli, kertvárosi élethez!

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, várom megkeresését a
megadott elérhetőségeim egyikén!

hirdetés
© 2018