139 000 000 Ft
695 E Ft/m2
139 M Ft
695 E Ft/m2

Eladó családi ház
Tagyon 5+1 szobás családi ház eladó

200  m2 alapterület
5 és fél szoba
állapotú
1388 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG A BALATONNÁL!
Megvételre kínálok Balatonfüredtől negyedórára, a Balaton parttól öt percre, Zánka település mögött 3 km-re egy impozáns családi házat.
Az ingatlant ajánlom otthon céljára, vendégháznak vagy nyaralónak. Ápolt szőlőterületek között fekszik, jelentős borturisztikai és kiránduló turisztikai terület központjában.

Az épület 200 négyzetméter, ápolt, karban tartott minden helyisége. A ház két szintes, 6 szobából áll, a 4 hálószoba mindegyikéhez önálló fürdőszoba tartozik. A földszinten a tágas nappali mellett kényelmes, újszerű konyhabútorral és háztartási gépekkel felszerelt konyha található. Három légkondicionáló, kamra, tárolóhelyiség, valamint kényelmes, falépcsős lépcsőházzal rendelkezik. Az emeleten szintén egy nappaliból nyílnak a szobák, ezekből szép kilátás nyílik a Balatonra és szépen megművelt szőlőkre.
A ház mellett nagy méretű garázs található, a kertben gyümölcsfák, a ház előtt gyönyörű, gazdagon termő diófa. A ház fűtése AEG gázkazán (cirkó fűtés, termosztáttal), a
szennyvízelvezetés egyedi, nagy teljesítményű Graf rendszerű, One2Clean
mikroprocesszorral vezérelt szennyvíztisztító berendezéssel történik, ennek karbantartásáról Tagyon Község Önkormányzata gondoskodik.
Az ingatlan Szentantalfa és Zánka között, a Káli medence kapujában fekszik, ezért akár magáncélra, akár vállalkozás indítására is alkalmas.
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban. A vételár forintban és euróban is kiegyenlíthető.
M283634

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018