85 000 000 Ft
354,2 E Ft/m2
85 M Ft
354,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szügy, 240 négyzetméteres

240  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
1600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szügyben, Nógrád Vármegyében kínálunk eladásra egy páratlan szépségű ingatlant. Szügy Balassagyarmattól 5, Budapesttől mintegy 80 kilométerre található. A megye leggazdagabb községe , infrastruktúrája egyedülálló, természetesen mindent megtalálunk a faluban amire szükségünk lehet, óvoda, iskola, bölcsőde, házi orvos, posta, élelmiszerbolt, és temérdek munkalehetőség. Az épület egy modern kori kastélyra emlékeztet, a korabeli nemesi stílus minden patinájával. Kívül belül a teljesség igényével készült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával. Kertje ápolt, rendezett, örökzöldekkel és virágokkal tarkított és mintegy 400 nm térkővel burkolt. A kerítésbe 76 folyóméter kovácsoltvas került beépítésre. A tető csapadékvíz elvezetését rézcsatornák biztosítják, továbbá réz díszítő elemek teszik még egyedibbé a megjelenést. Riasztó és kamerák gondoskodnak a biztonságról. Minden kapu elektromos és távirányítású beleértve a gyalogos bejáratot is. Fűtéséről gázkazánnal és computer vezérelt faelgázosító kazánnal is gondoskodhatunk, a hőleadás padlófűtéssel történik még az emeleten is. A vízellátást házi vízmű biztosítja. Fenntartása igen gazdaságos. A lakótér két szintjének elemei : négy szoba, amerikai konyhás nappali, előtér, közlekedő, két fürdő külön wc.-vel, illetve télikert és két erkély. Az alsó szintjén konditerem, társalgó, mosdó és mosókonyha található. Udvarán három garázs és további tároló helyiség kapott helyet.
Az ingatlan 2006-ban épült igen fiatal, és folyamatosan karbantartott. Tökéletes, értékálló befektetés, egy igazi gyöngyszem az ingatlanpiacon.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

hirdetés
© 2018