44 900 000 Ft
299,3 E Ft/m2
44,9 M Ft
299,3 E Ft/m2
+36 70 424 5463
Referens Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó családi ház
Szűcsi eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres

150  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
930 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: NKEN/99351
Szűcsiben eladó egy nagyon szép, rendezett telken található 4 szobás, jó állapotú és felújított családi ház.
Akár gyöngyösi lakáscsere is szóba jöhet értékegyeztetéssel!
A 1979-80-ban masszív alapra épült ingatlan 45 cm-es kazincbarcikai szilikátból épült, a tető héjazata pár évvel ezelőt zsindellyel lett fedve. A 100 négyzetméteres alapterületű ház egésze alatt található szuterénszint magába foglal egy nagy méretű garázst, kamrát, kazánházat- tüzelőtárolási lehetőséggel, tágas közlekedőt, valamint tágas konyha-étkező helyiséget. A földszinten szélfogó, tágas folyosó, fürdőszoba, WC, terasz, négy szoba (az egyik volt régebben konyha, ez még visszaalakítható, illetve ehhez volt egy kamra, ami akár gardrób helyiségként is funkcionálhat. A két szint belülről lépcsővel van összekötve. A tetőtér még igény szerint beépíthető, mivel betongerendás. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt, műanyagból készült, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek.
Az ingatlanban az összes vezeték rézből készült, csatornában futnak, a fürdőszoba, a WC, valamint a szuterén nemrégiben lett felújítva. Kívülről 5 cm-es szigetelés és Baumit nemesvakolat van rajta.
A ház mögött műhely, tárolók, ólak, füstölő, kút, kerti csap is található. Az udvar parkosított, szépen gondozott, a kertben gyümölcsfák (szilva, alma, füge, cseresznye, sárgabarack, málna, szeder, ribizli) teremnek. A ház csendes, nyugodt környéken található, jó szomszédokkal. A központ 5-10 perc sétányira. Óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, bolt, önkormányzat, autópálya 10-15 perc autóútnyi távolságra található.
A község körül 5 tó található horgászási lehetőséggel, de a hegyes-völgyes, panorámás falukörnyéki környezet kirándulóhelynek és kikapcsolódásként is tökéletes lehet.

Az ingatlan azonnal beköltözhető állapotú, tehermentes, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018