63 000 000 Ft
525 E Ft/m2
63 M Ft
525 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Szokolya a Hunyadi utcában

120  m2 alapterület
4 szoba
1327 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tágas, jó elrendezésű, duplakomfortos ház eladó a Börzsöny lábánál, Szokolyán.
A ház 120 nm-es, különálló garázzsal és tárolóval. Az ingatlan jól megépített, szerkezete hibátlan. A vastag téglafalaknak (kb. 50 cm) köszönhetően a nyári kánikulában is kellemes a klíma.
A fedett teraszról belépve az előtér fogad bennünket, amely egy légtérben van a tágas étkezővel és konyhával. Innen a nagy, jelenleg nappaliként funkcionáló szoba nyílik, amelynek dísze egy csodás téglakályha. Ez fűtéskiegészítésre és sütésre egyaránt használható. A házban még három szoba található és két fürdőszoba, az egyik káddal, a másik zuhanyzóval.
A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátorokkal a szobákban, a melegvizet éjszakai áramról villanybojler biztosítja, ezek külön bejáratú kazánházban vannak.
A padlástér kb. 70 nm-en betonfödémes, így a ház igény szerint bővíthető és akár kétgenerációssá is alakítható.
Az 1327 nm-es telek rendezett, az utcafronttól enyhén emelkedik. A kertben már kellemes árnyékot adó fák is vannak, köztük egy bő termésű cseresznye- és körtefa. Méretéből és adottságaiból adódóan sokféle lehetőséget rejt magában.
Szokolya természeti adottságaival nyűgözi le az idelátogatókat. Közel a Magas-Börzsöny a hegyek szerelmeseinek és a Duna a vizisportok kedvelőinek. A településen magas színvonalú bölcsőde, óvoda és általános iskola működik, van bevásárlási lehetőség és felújított egészségház is rendelkezésre áll.
A közlekedés kiváló, autóval Budapest kb. 50 perc (50 km), Kismarosról vonattal 40 perc a Nyugati pályaudvar.

hirdetés
© 2018