295 000 000 Ft
614,6 E Ft/m2
295 M Ft
614,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sződligeti eladó családi ház, 11 szobás, 480 négyzetméteres

480  m2 alapterület
11 szoba
állapotú
507 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Sződligeten egy 3 szintes, 10 szobás családi ház.

Az ingatlan vendégháznak, turista szállónak, vagy cégek részére munkásszállónak is alkalmas, könnyen megközelíthető, 1995 - ben épült téglából. Korának megfelelő állapotú. A sok lehetőséget magában rejtő ingatlan egy esztétikai felújítást követően kiváló befektetés is lehet.

Az ingatlan összes szobájához saját fürdőszoba tartozik, melyekben törölköző szárítós radiátor is felszerelésre került, valamint a szobák mindegyikében hűtő-fűtő klíma is megtalálható. A földszinten elhelyezkedő 4 szoba akadálymentesítésre előkészítve. Az épület 1995-ben épült téglából. Korának megfelelő állapotú.

A pinceszinten 3 nagyobb helyiség található, melyek alkalmasak tárolásra, gépkocsik beállására. Itt helyezték el a gázkazánt, valamint a melegvizet adó boylereket. A gázkazán jelenleg nem üzemel, mivel 2 éve teljes egészében áttértek az elektromos fűtésre. Akkor kerültek felszerelésre a klímák. A gázkazán természetesen működőképes, annak rendszerbe való visszaállítása lehetséges.

A földszinten 4 szoba saját fürdőszobával, konyha - konyhabútorral, hűtővel, étkező-nappali, az 1. emeleten 4 szoba saját fürdőszobával, konyha-konyhasziget, étkező, a tetőtérben pedig 2 szoba saját fürdővel található.

Az elmúlt 3 évben cég bérelte az egész házat folyamatosan. Bérlésre jelenleg is van lehetőség, az egész házra egyben. Kényelmesen, komfortosan 20 fő befogadására kiválóan alkalmas.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018