115 000 000 Ft
942,6 E Ft/m2
115 M Ft
942,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sződligeti családi ház eladó, 122 négyzetméteres, 5 szobás

122  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
528 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 122 négyzetméteres kertes családi ház Sződliget központjában.

Az ingatlant 2003-ban építette maguknak a jelenlegi tulajdonos, jó állapotban van, kitűnő helyen, a község központjában. Az épületet egy 528 négyzetméteres szép, gondozott kert veszi körbe, egy bájos kis kerti kiülővel, amit tavasszal lilaakác tesz még hangulatosabbá.

A házban viszonylag nagy és egybefüggő terek lettek kialakítva, a nappali is tágas, napfénnyel telt. A földszinten található továbbá egy étkező, konyhával egybenyitva, egy háztartási helység, melyben az épület fűtését szolgáló gázkazán található. Ez háztartási helységnek is alkalmas. A földszinten található még egy szoba, valamint egy kádas fürdőszoba, külön wc helységgel. A helyek jól ki vannak használva, sok a beépített bútor, tárolási lehetőség. A tetőtérben található 3 szoba (ez is tetszés szerint alakítható, akár hálószobának, akár dolgozószobának), valamint egy hosszú beépített szekrény, ami gardróbként funkcionál. Ezen a szinten is kialakításra került egy zuhanyzós, wc-vel ellátott vizes helység.

A kertben vannak gyümölcsfák, tujasor segíti az utca felől a belátásgátlást, így a sok zölddel még barátságosabb az egész. A kertből rálátni a község központjában található templomra, ami kellemes hangulatot ad a közegnek.

A központi elhelyezkedésből adódóan boltok, posta, gyógyszertár pár lépésre érhetőek el. A községben bölcsőde, óvoda, általános iskola is található. A csodálatos Dunapart 10 perc kellemes sétával elérhető.

Sződliget egy gyönyörű, tiszta, rendezett település a Dunakanyarban.

Ezt az ingatlant leginkább családoknak ajánlanám, mert nekik minden szempontból kitűnő választás lehet! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018