52 000 000 Ft
452,2 E Ft/m2
52 M Ft
452,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szirák, 115 négyzetméteres

115  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
900 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szirákon, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy korszerű, minden igényt kielégítő kertes házat. Szirák a Cserhát dombjai között a Bér-patak völgyében, a fővárostól 65 kilométerre, északkeletre, festői környezetben helyezkedik el, az ősidőktől lakott, gyönyörű település történelmi múltjának legszebb ékköve a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló. Ha ebben a rohanó világban szeretne megpihenni itt nyugalomra lel.
Az ingatlan 2002 ben épült, korszerű anyagokból, gondos szakértelemmel. Falai Porotherm téglából készültek perlites szigetelő vakolattal, a födémszerkezet beton, szigeteléssel ellátott. Tetőtere beépíthető. A lakóteret tágas nappali mellett két hálószoba, fürdőszoba külön wc.-vel, konyha kamrával, étkező, előszoba és terasz alkotják. Részben alápincézett, udvarán garázs és melléképület található. Kertje ideális méretű, gyümölcsfákkal tarkított. A telekhatár közvetlen szomszédságában napelempark található, a nyugalom garantált. Fűtéséről egyaránt gondoskodhatunk modern kondenzációs kazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátor hőleadókkal, konyhájában egy cserépkandalló is rendelkezésre áll.
Hétvégi háznak, de állandó lakhelynek is kitűnő választás, Szirák kedvelt vadász illetve kirándulóhely. Falusi Csok igénybe vehető a településen. Szirákon óvoda, bölcsőde, iskola háziorvos, fogorvos és állatorvos is található, művelődési ház és könyvtár is rendelkezésre áll, folyamatosan fejlődő, gondosan karban tartott falu. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

hirdetés
© 2018