20 500 000 Ft
256,3 E Ft/m2
20,5 M Ft
256,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Szikszó, 3 szobás

80  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1307 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szikszó településen eladásra kínálok egy 80 m2-es családi házat, 1307 m2-es telekkel. A ház falazata tégla, tetőzete cserép fedésű. Jelenlegi fűtése gázkazán, de egy vegyestüzelésű kazán is beépítésre került 3 éve, minimális használattal. A teljes fűtésirendszer 2000-ben lett kiépítve. Jelentősebb felújítás azóta nem történt. Nyílászárói eredeti fa szerkezetűek, utcafronti részben műanyagok, redőnnyel kiegészítve. bejárati ajtaja famíves. Az épületben elől 2 szoba, mögötte előszoba, nappali, fürdőszoba, hátsó részében konyha és található. Az épület keleti oldalán egy nagy terasz került kialakításra. Az ingatlanon fekszik még egy 18 nm-es garázs, melléképület műhely jelleggel, és egyéb gazdasági épület is.
A ház mögött hatalmas kertben ontja termését sok szép gyümölcsfa.
Az ingatlan Miskolctól 20 km-re, autópályától 5 km-re helyezkedik el. Elhelyezkedéséből adódó nagy előnye, hogy mind a kórház, mind a mentőállomás karnyújtási távolságra található. A város a térség gazdaságilag legjobban fejlődő települése. Társadalmi szerepvállalása folyamatosan nő, intézményei, sport létesítményei a kor igényeinek megfelelően megújulnak!
A ház per és tehermentesen, birtokbaadása rövid idő alatt megoldható.
OTP Banki hátterünkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére finanszírozási kérdésekben legyen szó akár CSOK-ról, lakáshitelről.
Amennyiben ház adottságai, előnyös elhelyezkedése felkeltette érdeklődését, és szívesen megtekintené személyesen az ingatlant, kérem hívjon bizalommal! Hivatkozzon az M285717 számra!

hirdetés
© 2018