84 000 000 Ft
420 E Ft/m2
84 M Ft
420 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szigetszentmiklós eladó családi ház

200  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1091 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***2023-BAN CSOK-RA ÉS TÁMOGATOTT HITELRE, JÖVŐRE CSOK PLUSZ-RA ALKALMAS CSALÁDI HÁZ SZIGETSZENTMIKLÓS ÓVÁROSI RÉSZÉN! ***
Pest megyében, Szigetszentmiklóson nappali+5 szobás családi ház 1091 négyzetméteres összközműves telken eladó a HÉV állomástól 3 perces sétára.
Az ingatlan téglaépítésű, 10 centis dryvit szigeteléssel, az alsó szinten a nyílászárók cseréje megtörtént hőszigetelt műanyag nyílászárókra. A tető zsindelyfedésű, hőszigetelt (10 centi hungarocell+15 centi paplanszigetelés), fóliázott, kiváló állapotú.
Az elrendezés alkalmas akár egy nagyobb család számára, mivel az alsó szinten a nappalin kívül két szoba, a felső szinten további három szoba került kialakításra.
A ház statikailag kiváló, masszív építésű, ázás, repedés sehol nem látható rajta.
A ház alatt 60 négyzetméteres pincerész található, ahol helyet kapott a kazánház is.
Gépkocsi tárolásáról fedett garázs gondoskodik.
Az ingatlan és a garázs is rendben van feltüntetve a helyszínrajzon!

Referenciaszám: M261040

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018