103 500 000 Ft
1 M Ft/m2
103,5 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás

101  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
567 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Két generáció együttélésére alkalmas családi ház eladó Szigetszentmiklós központjában!
Pest vármegyében, Szigetszentmiklós központi részén eladásra kínálunk egy nettó 101 m2-es családi házat, amelyet 567 m2-es telken helyezkedik el. A két bejáratnak köszönhetően két család független együttélését biztosítja az ingatlan, amelyhez tároló, garázs, két fedett terasz valamint gondozott kert is tartozik. A kisebb lakrészben előszoba, fürdőszoba, konyha és egy nagyszoba található, amely könnyen átalakítható két kisebb szobává. A nagyobb lakrészben közlekedő, hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali és nagy szoba található. A fűtésről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, illetve mindkét lakrészben található hűtő-fűtő klíma is. A kertben lévő örökzöldek kellemes árnyékot biztosítanak, az öntözés fúrt kút segítségével lehetséges.
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt a közelben óvodák, iskolák, polgármesteri hivatal, közértek, buszmegálló is megtalálhatók.

Referenciaszám: M287380
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018