74 900 000 Ft
913,4 E Ft/m2
74,9 M Ft
913,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Szigetszentmiklós, 2+1 szobás

82  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
655 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***Szigetszentmiklóson, Duna-parthoz közel, felújított családi ház ELADÓ!***

Az ingatlan egy 655 m2-es nagyságú telken helyezkedik el, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. Az udvarban található egy 40 m2-es építmény, mely garázsként és tárolóként is egyaránt használható. Az épületbe a villany bevezetése megtörtént, azonban víz nincs, de az udvarban található fúrtkút. Kialakításra került még egy bográcsozásra/sütögetésre alkalmas hely is. A ház alatt található pince, ezzel is növelve a tárolásra alkalmas helyet.

A ház alapterülete 82 m2, melyből a földszinten található egy előszoba, konyha, melyből nyílik egy kamra, egy nappali, valamint fürdőszoba külön WC-vel. Az emelet hasznos alapterülete 30 m2, jelenleg egy térből áll, itt könnyen kialakítható 2 szoba vagy 1 fürdőszoba 2 kisebb szobával.

A téglaépítésű ingatlan a 90-es évek elején épült, azonban 3 éve felújításon esett át. Saját célra, minőségi alapanyagokból történt az újítás.

A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, mely a pincében található, régebbi típusú, de jól működő, alacsony fűtési költséggel. Ezen felül a nappaliban van egy cserépkályha, mely komfortosabbá teszi a hazát.
A melegvízről villanybojler gondoskodik.

Jó közlekedésű, mégis csendes és nyugodt környezetben található az ingatlan. Séta távolságon belül található a Duna-part.
15 perc sétára van a H6-os HÉV megállója.
Autóval 35 percen belül elérhető a belváros.

Tehermentes, így rövid időn belül birtokba vehető.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018