45 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
45 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szigetmonostor, 1+1 szobás

30  m2 alapterület
1 és fél szoba
Újszerű állapotú
518 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szigetmonostor, Horány területén eladó egy 518 m2 es telken fekvő 30 m2 es IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT ház, mely a tulajdoni lap szerint kivett hétvégi ház udvar.
Az ízléses nappali egy hatalmas napozó terasszal kapcsolódik a kerthez. Két évvel ezelőtt teljesen felújították. A ház könnyűszerkezetes, melynek falai kőzetgyapot szigetelést majd fa erezet mintás lemez borítást kaptak. A tető szintén alaposan szigetelt, korszerűsített.
Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a fűtést nobo panel biztosítja, valamint kiegészítésként hűtő fűtő klíma is használható.
A víz és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént.
A házban, nappali étkező konyha egy légtérben, zuhanyzós fürdőszoba wc vel kézmosóval és egy hálószoba található. A helységek egységesen vinyl típusú , magas minőségű, víz álló lamináltal lettek burkolva.
A napozó teraszon kültéri jacuzzi is helyet kapott.
A kertbe egy autó számára felszíni beállás megoldható. Közművek közül, víz, villany, csatorna, igény esetén a gáz a telek előtt elérhető..
Az ingatlan bevezetett vendégház ként, visszatérő vendég kőrrel működik. Így remek befektetés. De kitűnő választás egyedül állóknak, pároknak és családi nyaralónak is.
A házba lépve vissza köszön a harmónia,színvilágának köszönhetően világos tágas tér érzet jellemzi.
Az ingatlan felújításáról szóló dokumentáció rendelkezésre áll.

Bővebb információért hívjon bizalommal a hét bármely napján..

  • elektromos
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018