71 800 000 Ft
825,3 E Ft/m2
71,8 M Ft
825,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szigethalomi családi ház eladó, 87 négyzetméteres, 3 szobás

87  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
443 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó, Szigethalmon, a Kis Duna partjához közel, egy nappali plusz két szobával rendelkező, nettó 87 négyzetméteres (bruttó 131 négyzetméteres) családi ház. Az ingatlan egyedülálló előnye, hogy az amerikai konyhás nappaliból közvetlenül hozzáférhetünk egy hatalmas, 21 négyzetméteres teraszhoz, amely ideális a kikapcsolódáshoz és a szabadtéri étkezéshez.

Ez a kiváló minőségű, 30 cm vastag YTONG téglából épült otthon 10 cm vastag dryvit szigeteléssel rendelkezik, így energiatakarékos és hatékony hőszigetelést biztosít. A melegről egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, amely radiátorokon és padlófűtésen keresztül egyaránt megfelelő hőmérsékletet biztosít a ház minden részében.

A ház alatt egy 23 négyzetméteres pince található, amely tökéletesen alkalmas a gépészeti berendezések tárolására.

A nap fénye körbejárja az épületet, így minden helyiség világos és kellemes hangulatú egész nap.

A 443 négyzetméteres telek szépen gondozott, és egy kisebb konyhakert is kialakításra került rajta. Emellett a gyerekek számára külön játszótér is rendelkezésre áll. A kertben továbbá egy nyári konyha is megtalálható, amely még színesebbé teszi a kint töltött időt és ideális a szabadtéri grillezésekhez és családi összejövetelekhez.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget! Élvezze a nyugalmat és a természet közelségét ebben a gyönyörű családi házban Szigethalmon. Ha szeretne többet megtudni vagy szeretne személyesen megtekinteni az ingatlant, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken.

hirdetés
© 2018