82 000 000 Ft
607,4 E Ft/m2
82 M Ft
607,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szigetbecse 6 szobás családi ház eladó

135  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
720 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó ez a 135 négyzetméteres, 2+2 fél szobás, kétszintes családi otthon Szigetbecsén, a Ráckevei-Duna holtágához közel. Az ingatlan ideális választás lehet CSOK támogatás igénylésére, és remek befektetési lehetőséget kínál, hiszen könnyen kiadható magas hozammal. A ház egyedi és igényes kialakítású, újszerű állapotban van, és kiváló elosztással rendelkezik. A délnyugati fekvésű, parkosított kert locsolásáról fúrt kút és automata öntözőrendszer gondoskodik.

Az épületet 2007-ben építették igényes anyagok felhasználásával és kiváló hőszigeteléssel. A főépület könnyűszerkezetes, a tetőfedés bitumenes zsindellyel van ellátva ásványgyapot szigeteléssel. A lakóközösség gondos, és a társasház tiszta és rendezett.

A bejárati ajtón áthaladva az előtérbe érkezünk, ahonnan nyílik a nappali, a konyha-étkező és a három hálószoba, valamint a sarokkádas fürdőszoba WC-vel és bidével. A magasabb belmagasságú konyharész feletti bevilágító ablak még hangulatosabbá teszi a ház ezen részét. A lakás melegét és meleg víz ellátását gázcirkó kazán szolgáltatja lapradiátorokon keresztül, valamint hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről.

Az épületben biztonsági kamerarendszer és riasztó is kiépítésre került. A település könnyen megközelíthető mind Budapestről, mind pedig az M0-s autóútról és az 51-es főútról. A közösségi közlekedéssel pedig egyszerűen elérhető a ráckevei HÉV-vel.

Összességében ez a családi otthon egy igényes, gazdaságosan fenntartható épület, ideális választás nagyobb családok részére. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget!--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018