32 900 000 Ft
76,9 E Ft/m2
32,9 M Ft
76,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szentpéterfa családi ház eladó, 3 szobás

428  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
428 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Elhelyezkedése: Belterület Tájolása: Déli tájolású Állapota: Jó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1926 Alapterülete: 72 m2 Telekterülete: 428 m2 Szobák száma: 3szoba Felújított: Felújított Felújítás éve: 2023 Felújítás során elvégzett munkák: Festés, Villanyrendszer csere, Vízrendszer csere, Fűtésrendszer csere, Csempe csere, Járólap csere, Álmennyezet beépítése, Fűrdőszobai szaniterek cseréje, Új külső vakolat, Nyílászárók cseréje, Hőszigetelt nyílászárók beépítése, Redőnycsere, Keményfelújítás Közművek: Víz, Villany, Csatorna Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés típusa: Központi vegyes tüzelésű kazánnal Homlokzat állapot: Újszerű Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Parkolási lehetőség: Garázsban Kilátás: Udvari kilátás Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Redőny, Beépített konyhabútor, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: Nincs adat Közelben: Iskola, Óvoda, Autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár, Postahivatal, Vendéglátó egység
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek!
A Domus1 Ingatlan eladásra kínál egy 3 szobás családi házat az osztrák határ közvetlen közelében, Szentpéterfán.
Az ingatlanban 2023 nyarán elkezdték a felújítási munkálatokat, de annak befejezése új tulajdonosára vár. A házon valójában már csak néhány belső igazítás és a színezés hiányzik, azaz teljes értékű és lakható, beköltözhető állapotú.
Felújítás magába foglalta a hideg és melegburkolatok cseréjét, a fürdőszobai szaniterek cseréjét, a víz és villanyrendszer felújítását és a központi fűtés kiépítését is vegyestüzelésű kazánnal, valamint a nyílászárók cseréjét műanyagra, redőnyökkel szerelve. Az ingatlan előtt a gázbekötési lehetőség adott.
A 428 négyzetméteres telken a tégla építésű lakóház 71.5 négyzetméteres nettó alapterületű és tartozik hozzá egy aknás garázs műhellyel, fatárolóval és kazánházzal, amely összesen még 45,5 négyzetméteres. A településen található óvoda és iskola, sőt bölcsőde, posta, élelmiszerbolt, és orvosi rendelő is. De közel Ausztriához(sétára) pedig akár a külföldön dolgozók is könnyen járhatnak munkába.
Az ingatlan tulajdonosa a Domus1 Ingatlant bízta meg az eladással, ezért bármi kérdés és megtekintési szándék esetén kérjük hívjon minket, szívesen állunk rendelkezésükre !

A hirdetés nem teljeskörű.
Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.
A hirdetés nem teljeskörű.
Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018