32 900 000 Ft
456,9 E Ft/m2
32,9 M Ft
456,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szentpéterfa, 72 négyzetméteres

72  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
428 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek!
A Domus1 Ingatlan eladásra kínál egy 3 szobás családi házat az osztrák határ közvetlen közelében, Szentpéterfán.
Az ingatlanban 2023 nyarán elkezdték a felújítási munkálatokat, de annak befejezése új tulajdonosára vár. A házon valójában már csak néhány belső igazítás és a színezés hiányzik, azaz teljes értékű és lakható, beköltözhető állapotú.
Felújítás magába foglalta a hideg és melegburkolatok cseréjét, a fürdőszobai szaniterek cseréjét, a víz és villanyrendszer felújítását és a központi fűtés kiépítését is vegyestüzelésű kazánnal, valamint a nyílászárók cseréjét műanyagra, redőnyökkel szerelve. Az ingatlan előtt a gázbekötési lehetőség adott.
A 428 négyzetméteres telken a tégla építésű lakóház 71.5 négyzetméteres nettó alapterületű és tartozik hozzá egy aknás garázs műhellyel, fatárolóval és kazánházzal, amely összesen még 45,5 négyzetméteres. A településen található óvoda és iskola, sőt bölcsőde, posta, élelmiszerbolt, és orvosi rendelő is. De közel Ausztriához(sétára) pedig akár a külföldön dolgozók is könnyen járhatnak munkába.
Az ingatlan tulajdonosa a Domus1 Ingatlant bízta meg az eladással, ezért bármi kérdés és megtekintési szándék esetén kérjük hívjon minket, szívesen állunk rendelkezésükre !
A hirdetés nem teljeskörű.
Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.
A hirdetés nem teljeskörű.
Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018