220 000 000 Ft
905,3 E Ft/m2
220 M Ft
905,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Szentendre, 6 szobás

243  m2 alapterület
6 szoba
643 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szentendre óvárosában, hangulatos, turisták által kedvelt és látogatott sétáló utcában eladó egy családi házból, 2 önálló, utcafronti bejárattal rendelkező üzlethelyiségből és egy vendégházból álló, bruttó 216 m2 összterületű épületegyüttes.
A macskaköves utcák által határolt, 643 m2-es saroktelken lévő földszintes ház az 1870-es években, hagyományos építési módon, vegyes falazattal (kő, tégla, beton), fa födémmel készült, többszöri felújítás, át- és hozzáépítés során 1996-ban nyerte el mai formáját.
Az L alakú lakóépület br.138 m2 alapterületű, előtér, konyha-étkező, kamra, 3 szoba, fürdőszoba, wc tagolású, a konyha alatt egy kívülről megközelíthető, boltíves pince húzódik, bejáratához és szobáihoz 44 m2-es fedett terasz kapcsolódik. A lakóház fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, egyik szobájában működő cserépkályha is található, a melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. Az épület 60 cm-es határoló falai megóvják a házban élők nyugalmát a nyüzsgő turisták és fesztiválozók zajától.
A házhoz tartozó, 15 és 17 m2 nettó alapterületű üzlethelyiségek utcafronti bejárattal és kirakati portállal, valamint raktárral és mosdóval rendelkeznek, önálló mérőórákkal felszereltek, fűtésük elektromosan megoldott, igény esetén egybenyithatók.
Az udvarban kisebb tárolók és egy teljesen különálló, téglaépítésű, előtér, szoba, fürdőszoba kialakítású, jelenleg raktárként funkcionáló vendégház is helyet kapott.
Az ingatlan Szentendre főterétől néhány perc sétára helyezkedik el, hasznosítása rengeteg lehetőséget rejt magában. Ideális több generáció összeköltözése esetén, de elhelyezkedését és adottságait tekintve kiválóan alkalmas lehet műterem-lakásnak, művészeti galériának, kulturális események helyszínének, szálláshely kialakítására, ill. egyéb vállalkozói tevékenység-lakóingatlan együttesének is.

hirdetés
© 2018