34 000 000 Ft
500 E Ft/m2
34 M Ft
500 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szekszárd, 3 szobás

68  m2 alapterület
3 szoba
233 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha éppen ingatlant keresel Tolna vármegye szívében, akkor figyelj oda erre az ajánlatra! Eladásra kínálunk egy 68 nm-es, 3 szobás, 1 fürdőszobás házat Szekszárdon.

A házat 2003-ban teljesen újjáépítette téglából a tulajdonosa, amiről fényképek is készültek.
A ház tehermentes, így a kifizetést követően azonnal tulajdonba kerül.

A fűtést gáz (cirko) biztosítja, a klíma pedig a nyári melegben segít a hűvösben maradni. A terasz mérete 18 nm, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk, ahonnan a reggeli kávét a napfelkelte látványa mellett tudjuk elfogyasztani.
Az elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos intézmény és szolgáltatás könnyen elérhető. A környék adottságai pedig ideálisak a nyugodt életvitelhez.

Ha szeretnéd megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdésed merülne fel az ajánlattal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalmára alapozva minden kérdésedre szívesen válaszolunk. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és légy Te az ingatlan boldog tulajdonosa!

Regisztrációs szám: 486071

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

  • gáz (cirko)
  • terasz
hirdetés
© 2018