119 500 000 Ft
702,9 E Ft/m2
119,5 M Ft
702,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Székesfehérvár, 4 szobás

170  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Székesfehérvár Feketehegy városrészében kínálunk Önöknek, egy nagyon sok lehetőséget rejtő, modern, nem dohányzó! minden igényt kielégítő, nagyon alacsony rezsiköltségű ingatlant!
Itt megtalálhatja a legmegfelelőbb otthont, amennyiben egy helyen szeretne élni és dolgozni egy meglévő vagy akár egy leendő vállalkozással, csendes, biztonságos környéken, összetartó lakóközösséggel.
A ház lakótere 170nm, mely két szinten helyezkedik el. Az alsó szinten egy hatalmas nappali, amerikai konyha, kamra, fürdőszoba, Wc, külön bejáratú helyiség, mely jelenleg irodaként funkcionál, míg a felső lakótérben 3 szoba, gardrób szoba és egy fürdőszoba került kialakításra.
Az épület 2012-ben teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, beleértve a falban a víz és villanyvezetékeket, a fűtésrendszert a nyílászárókat is. A falazat tégla, 15cm szigeteléssel, a tető héjazata zsindely. A fűtés cirko gáz kazánnal megoldott, padlófűtéssel az egész házban, valamint a nappali dísze egy kandalló is, mely a hangulatos fűtésről gondoskodik.
Az udvaron, ahová egy 5,5 méteres elektromos kapun keresztül juthatunk be, helyet kapott számos melléképület, garázs, könnyűszerkezetes 60nm-es tároló épület, 3x4 méteres medence, kerti pavilonnal és egy udvari bejáratú iroda helyiség. A medence feltöltését és a kert locsolását, egy kerti kút segíti. A területre kamionnal is be lehet állni, egészen a garázsokig, így akár egy esetleges áruszállítás is könnyen kivitelezhető. A ház a főútról egyszerűen megközelíthető.
A ház védelmét kiépített riasztó és kamerarendszer látja el!
Az épület szinte a teljes berendezéssel bútorzattal és gépesítéssel eladó, melyeknek értékét a vételár tartalmazza.
A belváros pár perc alatt elérhető, akár tömegközlekedéssel is, de ezen városrészben is megtalálható a bevásárlási lehetőség, Coop, Lidl, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, iskola, és az utcában egy magán óvoda.
A ház irodával és a rengeteg melléképülettel, garázzsal, számos vállalkozásnak biztosíthat helyet, pl: webáruház, raktározási lehetőséggel, gépkölcsönző, szerelő műhelyek, asztalos üzem, nyomda, akár garázs kiadás.
Kérdés esetén keressenek bizalommal, akár hétvégén is: 06-30-509-5044

hirdetés
© 2018