69 000 000 Ft
784,1 E Ft/m2
69 M Ft
784,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Sukoró, 2 szobás

88  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
1612 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

SUKORÓ, gyönyörű ÖRÖK PANORÁMÁS 88 nm-es ház, szőlővel, erdő szélén található 1612-nm-es telken eladó!
Ár: 69 M Ft Tel.:
HÁZRÓL:
1980-as években épült 88 nm-es, kétszintes tégla ház, fő lakótéri szintjén található egy konyha-nappali, fürdőszoba wc-vel, és a 22 nm-es örök panorámás terasz, ahonnan megcsodálhatjuk a a lábunk előtt heverő Velencei-tavat. Beltéri lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol egy wc és 2 db 9 nm-es hálószoba van.
A teraszra kitekintve, garantáltan megnyugszik az ember, hiszen szinte minden napszakban más arcát mutatja a tó, illetve a táj…. ezt szavakkal leírni szinte nem is lehet, ezt megélni tudja az ember.
A ház és a terasz alatt is tároló, illetve pince van. Mivel itt is van áram és víz is, és teljes méretű a belmagassága, ezért  műhely, szauna, sportolási lehetőség is kialakítható a hasznos tároló helyek mellett.
A ház kívülről levakolt, és belül is műszakilag rendben tartott, de például az emeleti szobák festésre és új burkolatra várnak.
Az alsó szinten is: egy burkolat frissítéssel modern, szép házunk lehet.
TELEKRŐL:
1612 nm-es telek, egy utca utolsó telke, mely mögött a Velencei-hegység erdős része terül el. A hátsó kapu az erdőbe vezet, és ha nyitva hagyjuk, az őzikék megeszik a szőlőinket. A telek nagy részén gyümölcsfák és szőlő található a gyönyörű virágok mellett.
KÖRNYÉKRŐL:
Állandó lakosok élnek a környéken, ennek ellenére csöndes, nyugodt környék. Akik ide költöztek, barátságosak, és a természet közelsége és látványa vonzotta őket ide.
Ha keresi a csöndet, a nyugalmat, akár hétvégi-, akár mindennapi töltődésre, keressen és érezze meg a hely különleges adottságát.
Ár: 69 M Ft Tel.:

hirdetés
© 2018