230 000 Ft
2,2 E Ft/m2
0,2 M Ft
2,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Sopron, 105 négyzetméteres

105  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1022 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168967 hivatkozási számú soproni családi ház. Sopron - Tómalom városrészen kínálok eladásra egy téglából épült 3 szintes családi házat. Ez a családi ház nem nyaraló, és nem is az üdülő övezetben helyezkedik el.

A családi ház 2007-ben egy 1022 nm - es telekre épült. Minden közmű a telken megtalálható. A lakóingatlan alapterülete nettó 105 nm, melynek az elosztása a következő:


Földszint: fürdő, konyha, étkező, nappali.
Emelet.: 2 szoba, fürdő, gardrób, erkély.
Pince : 10.5 nm, ami a gépészeti helység és tárolóként funkcionál.


A telken gyümölcsfák, és örökzöldek találhatók, továbbá egy 20 nm-es faház, fedett terasszal . Akár vendégek fogadására is alkalmas!

Az ingatlan ár - érték arányban egy nagyon jó ajánlat, hiszen a környéken az eladó ingatlanok árai jóval magasabbak.

Szerelem lehet első látásra. Ne habozzon sokáig, legyen ön az első ajánlattevő. Ne maradjon le róla!

Várom megtisztelő hívását.

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168967Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018