174 000 000 Ft
1 M Ft/m2
174 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Solymár, 4 szobás

170  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
860 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Solymár csendes utcájában, 2001-ben épült, 2022-ben teljesen újjáépített és kibővített családi ház zöld környezetben eladó. Azonnal költözhető!

A ház belső kétszintes, dupla komfortos, 4 szobás (nappali + 3 szoba), melyhez 2db terasz és térkövezett kocsi beálló is tartozik. A teljes telek területe 860 nm, amin az épület helyet kapott.

Az ingatlan kitűnő, a mai kornak megfelelő minőségben (2022-ben) újjáépült és kibővült. Lakóterülete 170 négyzetméter (a teraszok felével), a nélkül kb.: 150nm.

Elosztása: a földszinten található az amerikai konyhás-étkezős nappali terasszal (20nm), egy dolgozószoba, fürdőszoba, külön WC és előszoba. Az emeleten 2 szoba, az egyik terasz kapcsolattal (20nm), és egy fürdőszoba - WC-vel kapott helyet.

Fűtés: A fűtést cirkó kazán biztosítja.

Extrák: Beépített és gépesített konyhabútor, beépített előszoba szekrény. A klíma és az elektromos kapu vezetékezése megtörtént.

Infrastruktúra: Játszótér, Buszmegálló, orvos, gyógyszertár, közért gyalog távolságban.

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.

hirdetés
© 2018