159 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
159 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Solymár új építésű, 2+3 szobás

137  m2 alapterület
2 és 3 fél szoba
Új építésű
1398 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÚJÉPÍTÉSÚ, EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ!

Solymáron a Szélhegy vonzáskörzetében, kertvárosi környezetben, ELADÓ ez a 2021-ben épült, újépítésű, egy szintes, 137 nm-es nettó lakóterű, 5 szobás családi ház, ami kiváló választás egy család számára, ha fontos a tágas élettér és a nyugodt környezet, mindez egy szinten.

Alaprajza kiváló, minden helyisége külön nyíló és ablakos. A nappali-étkező-konyha együttese mintegy 63 nm-en terül el. Ehhez kapcsolódik egy 12,5 nm-es fedett és egy 15,6 nm nyitott terasz. A hálószobák közrefognak egy 8,8 nm-es kádas és zuhanyzós fürdőt, míg az előszobából nyílik még egy zuhanyzó wc-vel. A konyhához kapcsolódik egy kamra és egy háztartási helyiség is kialakítottak.

ÉPÜLET

A ház modern könnyűszerkezetes technológiával épült, energetika besorolása BB! Szerkezete fa, a megfelelő réteg rendel, 20 cm-es külső szigeteléssel. A tető időtálló cserépfedést kapott. Az építtető 30 éves tapasztalattal rendelkezik a könnyű szerkezetes épületek kivitelezésében. A kivitelezés képekkel dokumentált, melyet igény szerint rendelkezésére bocsájtunk.

A belső falakat glettelés után fehérre festették. Kiépítésre került a teljes gépészeti és elektromos hálózat, felszerelték a kapcsolókat. Az ablakokhoz beépített redőnytok kapcsolódik, rovarháló is kialakítható. Padlófűtés lett kialakítva és a klíma előkészítése is minden lakóhelyiségben megtörtént. A fűtés még választható! Lehet elektromos, kiépíthető napelem rendszer, de a gáz is rendelkezésre áll.

TELEK

A belterületi, összközműves, 1398 nm-es, jó alakú, szinte sík telket családi házak és beépítetlen telek övezik. Az épület az utcafronthoz közelebb épült így a ház mögött egy méretes kert terül el, ahol egy szaletli és egy medence is kényelmesen elfér. Az utcafronti részen több autó részére is kialakítható beálló, vagy garázs.

KÉSZÜLTSÉGI FOK

A használatba vételi engedély megvan. A nagy fürdő befejezésre vár. Kertrendezés szükséges.

KÖRNYEZET, INFRASTRUKTÚRA

A környéken minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: Aldi, Lidl, Spar, Jókenyér, a teljesség igénye nélkül.A közeli buszmegállóból 7 percre van a Solymári vasútállomás és 25 percre a Budai fonódó villamos Bécsi úti állomása. Solymárról a korszerű vasúthálózatnak köszönhetően Aquincumot 7 perc alatta, a Nyugati pályaudvart pedig 24 perc alatt elérhetjük.

A részletekkel kapcsolatban várom jelentkezését! Hívjon, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018