159 000 000 Ft
369,8 E Ft/m2
159 M Ft
369,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 8 szobás családi ház Solymár

430  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
960 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Solymáron a Templom tér közelében, csendes utcában eladó egy három teljes értékű szinttel rendelkező családi ház, mely óriási terekkel rendelkezik, és több hasznosítási lehetőséget rejt magában:
Családi házként, nagycsaládok számára ideális választás;
Szolgáltatóházként pl. jógaközpont, orvosi rendelő is kialakítható;
Illetve lakóház és egyéb pl szolgáltatóház együtt is kialakítható a kedvező övezeti besorolásnak köszönhetően.
A környéken teljesen egyedi ajánlat, a nagy előkert miatt akár 8 autó számára is lehet parkolót kialakítani, illetve a tömegközlekedés kiváló, az utca egyik végéhez a kék busz megállója, a másik végéhez a Volánbusz illetve a vasútállomás van közel.
Beosztása:
Alagsor: 160 nm
Földszint: 160 nm
Tetőtér: 110 nm

Kiváló befektetési lehetőség, ár/érték arányban a legjobb ajánlat a környéken.
Solymár nagy, barátságos, családias hangulatú település, Waldorf iskola, zeneiskola, óvodák, játszóterek, orvosi rendelő mind sétatávolságra található, étterem, pékség, cukrászda, szintén pár perc alatt elérhető.
Jöjjön el és tekintse meg a júliusban várható áremelés előtt, akkortól lesz elérhető külföldiek számára a "golden visa" igy a 150-250 millió Forint közötti ingatlanok piacán az agglomerációban óriási kereslet-növekedés várható.
A látványképek segítenek elképzelni a felújítási alternatívákat, akár hagyományos, akár modern tervekkel képzeli azt el.

hirdetés
© 2018