14 200 000 Ft
143,4 E Ft/m2
14,2 M Ft
143,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Solt, 3 szobás

99  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1669 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínáljuk varázslatos régi típusú családi házunkat, amely egy patakparti területen található. Ha szeretne egy olyan otthonba költözni, ahol a természet közelsége és a csend nyugalmát élvezheti, akkor ez az ingatlan Önre vár!

Főbb jellemzők:
A ház alapterületet 100 négyzetméteres, amely 1669 négyzetméteres telken helyezkedik el.
3 tágas szoba: A házban található három tágas szoba kényelmes életteret biztosít a család minden tagjának. A hatalmas ablakoknak köszönhetően a természetes fény mindenhova beáramlik. További helyiségek konyha, fürdő és wc egyben.Az ingatlanból a folyosót megnyitva saját igényeknek megfelelően egy hatalmas tersz vagy télikertet alakítható ki.

A kert végégében egy pakat csörgedezik. A vén diófa alatt fúrt kút található.

Az ingatlanhoz tartoznak melléképületek, amelyek sokféle lehetőséget nyújtanak - legyen szó műhelyről, tárolóról.Egy különálló épület, amelynek első része utcafrontra néz garázsként funkcionál, a hátsó része tároló.

Az ingatlanhoz tartozó tágas udvar ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, kerti partikhoz vagy akár kényelmes kikapcsolódáshoz.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy valódi természeti környezetben található otthon tulajdonosává váljon! Ezen ingatlan a múlt varázsát modern kényelemmel ötvözi, így tökéletes választás mindazoknak, akik egyedülálló élményekre és nyugalomra vágynak.

Ne habozzon, hívjon most a megadott telefonszámon, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző patakparti otthont személyesen!

hirdetés
© 2018