150 000 000 Ft
974 E Ft/m2
150 M Ft
974 E Ft/m2

Eladó családi ház
Siófok eladó új építésű családi ház

154  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
432 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Siófokon, Somogy vármegyében új építésű két szintes lakóház eladó, melynek földszinti alapterülete 65 nm az emeleti területe 60 nm. A hirdetésünkben található ingatlan csak az OTP IP portfóliójában található meg.
Az újonnan felépülő lakóház, a Foki szőlőhegyhez közeli részen található, az M7-es és a 7-es utak ölelésében. A strand gyalog 20 - 25 perces sétával- illetve helyi járatú busszal is könnyedén elérhető.
Az épület földszinti részén amerikai konyhás nappali - Nyugati tájolással -, háztartási helyiség, WC található, az emeleti részen három szoba, valamint fürdőszoba várja a lakókat.
A hirdetésünkben szereplő L1-es lakóépület ára fűtés- szerkezetkész állapotra vonatkozik, amely a telekhányadot is tartalmazza. Fentieken kívül, az ár tartalmazza a levegő- víz hőszivattyús rendszert, prémium nyílászárókat és árnyékolókat, amelyek elektromos zsaluziából és redőnyökből állnak. Falak, 30-as Porotherm téglából épülnek, 20 cm-es hőszigeteléssel. Napelem előkészítés is az árban van, de a napelem rendszer kivitelezése nem. Igény esetén, a beruházó, partnere vállalja napelem rendszerek telepítését.

Az ingatlan kiemelten jó elhelyezkedésű, az életvitelhez szükséges dolgok, intézmények, kéznyújtásnyira megtalálhatók.
Hivatkozási szám: M248872

Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018