85 000 000 Ft
615,9 E Ft/m2
85 M Ft
615,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Siófok, 7 szobás

138  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
852 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk Siófok csendes, nyugalmas, egyben a belvárosi részhez tartozó 852 m²-es telken álló, 2 szintes családi házat.

A növényvilágban gazdag, árnyékot adó fákkal tarkított telek rendezett, amelyen egy 138 m² lakóterületű, nagy teraszos, 2 szintes családi ház épült 1985-ben. A telken további melléképület található, amely egy zárt garázsnak, és egy külön lakrésznek lett kialakítva.

A családi ház légkondicionált, az alsó szinten lévő hálószobákban az ablakokat új, műanyag nyílászárókra cserélték a közelmúltban.

Az ingatlan műszaki, esztétikai állapota megfelelő, lakható állapotú, fűtéséről gázkazán gondoskodik.

Az alsó szinten 2, a felső szinten 4 hálószoba került kialakításra, a nappalival és a melléképületben található külön lakrésszel együtt, összesen nyolc szobának ad helyet.

A főépület 3 külön bejárattal rendelkezik.
Az utca, a terasz, valamint az oldalsó bejárat felől is megközelíthető, ezért adott esetben akár kétgenerációs otthonnak is jó megoldás lehet.
A telek több autónak ad parkolási lehetőséget, a kapu távvezérlésű, ezenfelül az épületben kialakított riasztórendszer rendőrségre bekötött.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018