69 000 000 Ft
313,6 E Ft/m2
69 M Ft
313,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Siklós, 4 szobás

220  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1159 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó két lakórészes családi ház Siklóson!
Ideális lehetőség befektetőknek, vendégháznak, vagy azoknak, akik szeretnék egy fedél alatt tartani a családjukat, miközben biztosítják a szükséges privát tereket minden generációnak. A tágas kert és a teraszok lehetőséget kínálnak a szabadtéri kikapcsolódásra és a közös összejövetelekre.
A ház 1159 m2- es telken helyezkedik el és két 110 m2- es, különálló lakrészből áll.
Az első lakrész felújítandó, található benne egy tágas helyiség, mely jelenleg könyvtárként funkcionál, konyha, étkező, 2 szoba, spájz, fürdőszoba. Itt a fűtés gázcirkó kazánnal megoldott. A cserépkályha jelenleg nem működtethető.
A hátsó lakrész teljes felújításon esett át, a tetőszerkezetet is beleértve. Fa nyílászárók kerültek beépítésre. Az alsó szinten előszoba, konyha, fürdő különálló wc- vel és nappali, a felső szinten 2 szoba és egy gardrób található. A fűtés itt fa tüzelésű vízteres kandallóval, a melegvíz villanybojlerrel megoldott.
A házhoz tartozik egy gondozott, parkosított udvar is, melyben egy tárolóépület, garázs, kút, pince és egy kerti konyha van, ami lehetőséget biztosít kikapcsolódásra és kerti partik rendezésére.
A tárolóépületben galéria került kialakításra, így egy praktikus, jól kihasználható helyiség áll rendelkezésünkre szerszámaink tárolására.
Mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik, így biztosítva a lakók magánéletét.
Az otthon elhelyezkedése kiváló, közel találhatóak az iskolák, üzletek és egyéb kényelmi szolgáltatások. Emellett könnyen megközelíthető a városközpont és a közlekedési csomópontok.
Ha felkeltette érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018