255 000 000 Ft
285,6 E Ft/m2
255 M Ft
285,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Sárvár, 15 szobás

893  m2 alapterület
15 szoba
Felújított állapotú
1099 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Sárváron eladó, egy két épületegyüttesből álló villaépület, hatalmas parkolóval.

Batthyány utca, az összeközműves telek mérete 1031 nm, a két épület összesen 893 nm, összesen 20 szoba, nagy, kb 20 autó számára elegendő gépkocsibeálló, raktár, tároló, pince.

A villaépületek Sárvár Belvárosától pár percnyire találhatóak, a megközelítése tömegközlekedéssel és autóval is jól megoldott.

Az utcafronthoz képest a jobb oldali épületrész 2003-ban épült, és 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Ekkor kapott új, többrétegű nyílászárókat, fűtésrendszert, szigetelést, légtechnikai rendszert. Újszerű esztétikai és műszaki tartalommal bíró épület.
A bal oldali épületrész az 1940-es években épült, korábban családi házként funkcionált, 4 szintes épület (pince, földszint, 1. emelet és tetőtér). Jelenleg raktározás folyik ebben az épületben, fűtésrendszere külön megoldott. Többször voltak kisebb felújítások, de az eredeti, fa nyílászárók vannak, eredeti parketta. A hatalmas, elegáns belmagasság, és terek tükrözik a nagypolgári hangulatot.

Az udvar teljesen körbekerített, burkolt, kamerákkal, riasztórendszerrel, elektromos autótöltő pontokkal felszerelt. Szendvicspanelből épült raktár került kialakításra. Jelenleg 4 albetétként van bejegyezve a Földhivatalba, de egy egységként funkcionál. Szeretnék egyben értékesíteni.

Ajánlom az ingatlant telephelynek, cégközpontnak, vendégháznak, panziónak, orvosi rendelőnek. Cége mellett úgy tudna ott lakni a családi házában, hogy szemmel tarthatja vállalkozását.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

hirdetés
© 2018