69 000 000 Ft
453,9 E Ft/m2
69 M Ft
453,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Sárospatak

152  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
694 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált Sárospatakon kedvelt utcában egy teljes körűen felújított ( esztétikailag is és energetikailag is ) családi ház. Az ingatlan energetikai felújítása már egy pár éve elkezdődött a nyílászárók felújításával melyek 3 rétegű üvegezést kaptak ( 3 éve ), majd folytatódott a teljes gépészeti felújítással amikor is beépítésre került egy új kondenzációs gázkazán ( 24 kw ) és egy új TOTYA ( 24 kw ) vegyes tüzelésű kazán is illetve egy 500 literes puffertartály is helyet kapott. Ezt követően idén került sor a ház teljes külső hőszigetelésére amikor is 15 cm szigetelés került fel a házra. Ezzel egyidejűleg a födémre és a tetőszerkezetre is 30-30 cm szigetelés került. Az energetikai felújítás a már elnyert napelem pályázattal fog befejeződni ami hamarosan felkerül az ingatlanra , mely 2,5 kw-os rendszer lesz. Az előbb említett energetikai felújításoknak köszönhetően a korábbi EE kategóriából sikerült fellépni a BB besorolásba ami kimondottan jónak mondható. Az ingatlan 1992-ben épült 30-as poroton téglából, a tető héjazat pedig Bramac betoncserép. Az ingatlan teljes fűthető területe 303 nm. A földszinten és a tetőtérben mindenhol padlófűtés található az alagsor részben pedig radiátoros fűtés került kialakításra. Helyiséglista szintenként a következőképpen alakul:
Földszint: nappali (klímával ellátott )-konyha-étkező, kamra, előszoba, dolgozószoba, fürdőszoba, wc
Emeleti szint: 3 db hálószoba ( 2 db klímával ellátott és az egyikhez egy nagy méretű erkély is tartozik ) amiből kettő rejtett gardróbos, galériás rész, fürdőszoba-wc rejtett mosókonyhával
Alagsor: Fürdőszoba , wc, szoba, több tároló helyiség, kazánház, és két garázs + egy fedett autóbeálló.
Ebben az ingatlanban mindennek megvan a helye, a 18 nm-es fedett terasz alatti tárolóban tökéletesen át lehet teleltetni a növényeket de a kerti bútorok is helyet kaphatnak benne.

hirdetés
© 2018