2 384 000 Ft
28 E Ft/m2
2,4 M Ft
28 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Sarkadkeresztúr, 2+1 szobás

85  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
2384 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk családi házat. (2,4 M Ft. )
A tulajdoni lap alapján 2384 m2-es telken lakóház, udvar, gazdasági épületek, valójában egy részben felújított parasztház, gazdasági épületekkel, kerttel. Mindezeken egy gondos gazda által végzett csinosítás után, jól használható ingatlan elégedett új tulajdonosa lehet a vevő.
A házban található két nagy szoba, egy kis szoba. egy kamra, valamint nagy zárt folyosó. A vertfalú és vályog falazatú épület nyáron hűvös, télen viszont jól tarja a megleget. A felújítás során lábazatig alá lett falazva és vízszigetelve. Így minden évszakban egészséges, kellemes klímát biztosít. A külön álló, újabb, tégla építésű részben található konyha, kamra, fürdőszoba, tároló helységek. Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a melegvízről villany boyler gondoskodik. Az ingatlanon gáz, víz, továbbá 335 A teljesítményű ipari áram csatlakozás került kiépítésre, valamint egy ásott kút is található rajta.
Az ingatlanon található több gazdasági és melléképület, valamint nagy kert. A kertben termő barack-, szilva-, cseresznye-, birsalma fák és szőlő mellett még bőségesen marad hely a zöldségek termesztéséhez is. Innen és az ólakban tartott baromfikkal akár az egész család ellátható saját előállítású egészséges és friss élelmiszerrel.
Vidéki környezetben, csendes utcában található háztól 480 m-re található bolt, 500 m-re buszváró. A faluban található általános iskola, óvoda, körzeti orvosi-, fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, sportcsarnok. A közelben található Gyula (22 km), Békéscsaba (30km), vagy a romániai Nagyszalonta (28 km), mind elérhető távolságon belül, ha valaki bővebb szabadidős, kultúrális vagy munkalehetőséget keres a közelben. A Fekete Körös is 15km-re található, ahol kedvelt ingyenes strandstrandolási lehetőség is adott, de a hegyeket kedvelők számára a Bihari hegyhegyek is 75 km távolságra vannak. Az ingatlan örökség útján több tulajdonoshoz került, így most nagyon kedvező ár - érték arányban kínáljuk eladásra.

hirdetés
© 2018