29 900 000 Ft
249,2 E Ft/m2
29,9 M Ft
249,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sarkadi eladó családi ház, 2+1 szobás, 120 négyzetméteres

120  m2 alapterület
2 és fél szoba
Újszerű állapotú
1939 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Sarkad egyik legjobb környékén, de a városközponthoz közel, eladásra kínálunk egy padlásszobás 2 + 1 szobás, nappalis, kiváló állapotú tégla építésű kertes családi házat.
A lakóházban 2 nagyszoba, 1 félszoba, 2 fürdőszoba, hatalmas nappali, konyha, ebédlő, előszoba, és 2 erkély is található.
A lakóház földszintjén a bejáratnál egy terasz található, ahol egy új fa, hőszigetelt üvegezésű bejárat ajtón lépünk be az előszobába. Az előszobából balra található egy hatalmas méretű nappali helyiség. Az előszobában szemben található a felújított fürdőszoba benne WC-vel, új zuhanykabinnal, és ízléses hidegburkolattal. Az előszobából jobbra található az étkező, és innen nyílik a konyha helyiség, valamint a konyhából még egy kis kamra is. Az étkezőből egy hátsó nagyszobába juthatunk el.
Az emeleti részen egy széles folyosó található, ahol végig beépített szekrények vannak. Innen lehet megközelíteni, a folyosó két végén található hálószobákat, míg a folyosó közepén található egy fürdőszoba, szintén zuhanyzóval, és egy WC-vel. Az emeleti szobák mindegyikéhez tartozik egy-egy erkély is.
A lakóház fűtése kétféleképpen megoldott, egy vegyes tüzelésű kazánnal, valamint egy kombi gázkazánnal, mely a meleg vizet is szolgáltatja.
A lakóház 1939 nm-es udvarán található egy melléképület, melynek a végében egy félereszes kocsibeálló is található. A melléképület mögött található egy két férőhelyes garázs.
Földterület nagysága: 1939 M 2
Építés éve: 1985
Tulajdonságok:
Beépített konyhabútor, Bútorozott, Csatorna, Csendes, Erkély, Étkező, Felújított, Garázs, Gáz, Ipari áram, Jó elosztású, Kamra, Kert, Kocsibeálló, Központi fűtés, Kút, Laminált parketta, Melléképület, Összkomfortos, Redőnyös, Terasz, Villany, Víz

hirdetés
© 2018