25 900 000 Ft
431,7 E Ft/m2
25,9 M Ft
431,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Sajószöged eladó családi ház

60  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
224 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok Sajószögeden, egy 60 nm-es összkomfortos, tetőtérbeépített, 2+2 fél szobás házat a Sajószögedi-tó szomszédságában. A Sajószöged belterületén elhelyezkedő ingatlan, egy 224 nm-es telken található az üdülő övezetben. Az utcában vadonatúj aszfaltos út biztosítja a zavartalan közlekedést.

A folyamatosan lakott és karbantartott ingatlan tetőterében egy teljes értékű szoba és 2 db félszoba kapott helyet, míg földszintjén egy tágas nappali, étkezős konyha és fürdőszoba található. A beton alapra épült, téglafalazatú ház, tetőszerkezete kifogástalan palafedésű. Villanyhálózatát rézkábelekre cserélték, fűtését gázkonvektorok biztosítják. Nyílászárói dupla tokos fa ablakok.
Egy 15 nm-es teraszról jutunk a hátsó kertbe, ahol egy főző- és sűtőrész mellett, kerti tároló és kút is biztosított az udvaron.
Az inagatlantól mindössze 80m-re lévő Sajószögedi-tó kínál lehetőséget a pihenésre, horgászatra vagy éppen a csónakázásra.

Ajánlom mindazoknak akik kifejezetten ilyen csendes, nyugodt helyen képzelik el mindennapjaikat vagy a dolgos hétköznapok után szívesen megpihennének, kikapcsolódnának a város zajától.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését és szeretne személyesen is megbizonyosodni erről a nagyszerű ingatlanról, kérem keressen telefonon időpont egyeztetésért.

  • gáz (konvektor)
hirdetés
© 2018