50 000 000 Ft
378,8 E Ft/m2
50 M Ft
378,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Rétalap, 3+1 szobás

132  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
947 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győrtől 25 km-re Rétalapon eladó, TULAJDONOSTÓL egy kifogástalan állapotú családi ház. Rendkívül alacsony rezsijű, nagyon szép állapotú, egy szintes, AKADÁLYMENTESÍTETT, pannonhalmi panorámás 132 nm-es családi ház, 947 nm-es telken. Igazán csendes, nyugodt környezet, aszfaltos, kis forgalmú utca.

Könnyen, araszolás mentesen megközelíthető Győr, az AUDI, a győri és a komáromi ipari park, az autópálya és a 81-es, 82-es főút is. Jó a tömegközlekedése is. A településen: családias óvoda, orvos, templom, kisbolt, remek helyi termelők és sok-sok csend, béke, nyugalom! A környéken remek kerékpáros és gyalogos utak vannak.

Érvényes energetikai tanúsítván (B), valósan alacsony rezsi. 2007-ben épült könnyűszerkezetes ház. 2016-ban klimatizált, 5,3 kW-os GREE hűtő-fűtő klímával. Nagy kerttel és nagy terasszal. Körbe kerített telek, közvetlen szomszédok nélkül! Az udvaron külön álló, zárható kerti tárolóval. Térkövezett garázs bejáró, járda, és az utcafronton két autós murvás parkoló.
A ház nagyon jó elrendezésű, praktikus kialakítású, szellős, világos terekkel. 3 és fél szoba + nagy nappali + nagy konyha beépített gáz tűzhellyel, villany sütővel, mosogatógéppel, külön spájzzal + 2 fürdő + gardrób + háztartási helység és egy nagy garázs, ami fűtött, járólapozott és szerelőaknával ellátott, így műhelynek is kiváló. A garázs igény esetén +1 szobává könnyen átalakítható! Elektromos garázs kapu és nagykapu van. 3X16A ipari áram.
A ház teljesen akadálymentesített. Összközműves, természetesen TV és internet is be van kötve. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. Minden ablak és az erkély ajtók is redőnyösek és nyitható szúnyoghálóval szereltek. A teljes padlás járható és tárolásra alkalmas. A környéken remek termőföldek vannak, a telken pihent föld várja a kiskertet szeretőket!

Ha egy gyorsan birtokba vehető, alacsony rezsijű és mégis kényelmes, kifogástalan otthon az álma, egy biztonságos, csendes településen, közel Győrhöz, Komáromhoz, akkor hívjon mielőbb!

hirdetés
© 2018