95 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
95 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Remeteszőlős, 1+2 szobás

70  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
744 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ALACSONY KÖLTSÉGEKKEL FENNTARTHATÓ, NAPPALI + 2 HÁLÓS, KÜLÖNÁLLÓ KIS HÁZ REMETESZŐLŐSÖN! Budapest II/a kerülete mellett, a festői hangulatú, túraútvonalakkal körbe vett, egyik oldalról természetvédelmi terület, másik oldalról patak által határolt Remeteszőlősön található ez a 744 nm-es, sík telken felépített 70nm-es lakótérrel rendelkező, nappali + 3 szobás kis házikó, ami kiváló választás lehet kezdő házasoknak és a várostól elvonulni kívánó idősebb korosztály számára egyaránt. Ide tényleg csak költözni kell. Aki megelégszik a jelenlegi kialakítással, annak csak a ruháit kell hoznia, hiszen a ház 2019-ben nyerte el jelenlegi formáját, onnan számíthatjuk a burkolatok, a belsőterek, a gépészeti elemek életkorát. A pince szint egy tér, nem tagolták, itt kapott helyett a gázkazán. A földszinten alakították ki a nappali, konyha, fürdő, hálószoba helyiségeket és a nappaliból közelíthetjük meg a tetőteret, ami szintén nincs tagolva. A tetőtéri szobából nyílik egy loggia is.
Az eredetileg lejtős telket támfalakkal és teraszos kialakítással síkká tették, automata öntöző rendszert alakítottak ki, fedett dupla autóbeállót építettek, hatalmas fák árnyékolják a telket így az egész ingatlan nagyon bájos benyomást kelt. Jó levegő, kellemes térérzet, visszafogott panoráma, rendezett környezet jellemzi, így azon igényes vevőknek ajánlom, akik értékelni tudják a minőséget.
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018