20 500 000 Ft
315,4 E Ft/m2
20,5 M Ft
315,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Rácalmás, 1 szobás

65  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
1054 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Igazi vidéki hangulatot idéző házikó Rácalmáson!
Rácalmás óvárosi részén, betonos úton megközelíthető hangulatos kis házat kínálunk eladásra! Az ingatlan vegyes falazatú, alapterülete 65 nm, 1 szobás. Tetőszerkezete betoncserepekkel fedett. A nyílászárók dupla, jó minőségű fa ablakok. A bejárati ajtó szintén fából készült. Mind a kert, mind a ház az igazi vidéki hangulatot adja vissza. A víz és villanyvezetékek nem lettek korszerűsítve. A házba lépve a tágas étkezővel egyben kialakított konyhába épünk, melyből nyílik a fürdő, valamint a tágas szoba. A szoba laminált lapos, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegéről gázkonvektorok, valamint cserépkályha gondoskodik.
A ház folytatásában található a garázs, valamint egy szobának kialakított helyiség. Ez a rész akár kályhával, kandallóval is fűthető!
A telek 1054 nm, itt egy szerszámtároló, fúrt kút, valamint termő gyümölcsfák találhatóak. ( szilva, alma, meggy, körte, őszibarack)
A környék rendezett, jó lakóközösség jellemzi!
Az ingatlan ára alkuképes, tegyen ajánlatot!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!
További információért hívjon bizalommal!

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018