55 000 000 Ft
343,8 E Ft/m2
55 M Ft
343,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Pötréte, 4 szobás

160  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
2777 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pötréte Zala vármegye középső részén, a Szévíz völgyében fekszik, Zalaegerszegtől 28, Nagykanizsától 28, Lentitől 40, Keszthelytől pedig 28 kilométerre. A tavak az 1970-es évek közepéig tartó tőzeg és mésziszaptermelés következtében jöttek létre. A vízimadaraknak köszönhetően gyorsan kialakult az a természetes halállomány. A felső tó, az egyes (I-es, más néven Pontyos-tó), inkább nádasos, lapos, széles, nyíltabb vizekkel, medencékkel, öblökkel, és köztük szűk csatornákkal, résekkel.
A kettesen (II-es, Csukás-tó) ha, lehet, még nagyobb dzsumbuj uralkodik. Ez az alsó tó némileg zártabb, bokrosabb, zegzugosabb, és persze jelentősen nagyobb is.
A két generációs családi ház a 70-es években épült téglából, eredeti Kádár kocka ház. 2002-től folyamatosan felújításon esett át.
A főépület(120 nm) helyiségei:nappali-konyha-étkező,gardrob helyiség,sarokkádas fürdőszoba, különálló toalett, előtér.
A kisház helyiségei: szoba, konyha, fürdőszoba.
Az udvarban gazdasági melléképületek foglalnak helyet: 2 garázs, 2 autónak nyitott autókbeálló van kialakítva, az egyik polikarbonát fedésű, zárt szelvényből készült, a másik 2 oldalról zárt, féltetős.
Teljeskörü felújítások: a főépület kívülről 8cm-es, felül gipszkarton és üveg gyapot, 20cm-es hőszigeteléssel, a kisház 4 cm-es hőszigeteléssel ellátott.
A ház 5,5 kw- os napelem rendszerrel szerelt, bővíthető, 6kw-os inverter, éves elszámolással szinte költség mentes.
A fűtés két klímával (2,7 és 3,5kw) vagy központi fűtéssel ( fa tüzelésű kazán)megoldott. Gáz nincs bevezetve, minden elektromos.
Aljzatszigetelés, műanyag nyílászárók, víz elektromos rendszer cseréje,bitumenzsindelyes tetőfedés. Rendezett, térkövezett udvar, mely szépen parkosított, dísznövényekkel és sok gyümölcsfával, körbe kerítéssel és sövénnyel beültetve.
Ide csak be kell költözni!!
EZT LÁTNI KELL!!!!....................LÁTNI.........ÉS ................MEGSZERETNI!

hirdetés
© 2018