35 000 000 Ft
437,5 E Ft/m2
35 M Ft
437,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Polgárdi családi ház eladó, 4 szobás

80  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
1204 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hangulatos családi ház eladó Polgárdiban

Az M7 autópályához közel, csendes mellékutcában eladó egy 80 négyzetméter nagyságú családi ház, mely az 1950-es években épült.
Építőanyagnak téglát és vályogot használtak, a tetőt cseréppel fedték.

A helyiségeket 2019-ben felújították, járólapot cseréltek, padlófűtést építettek ki és laminált padlót helyeztek a szobákba, továbbá a falakat is lefestették.

A házba az udvaron keresztül jutunk be. Az előtérbe belépve velünk szemben a konyha, bal kéz felől a hatalmas területű nappali/étkező található.
A nappaliból nyílik a két nagyobb, az utcára néző, valamint egy kisebb, az udvar felé elhelyezkedő szoba, a fürdőszoba-WC, és a kazánház.
A fűtést fa tüzelésű kazánnal és radiátorokkal is meg lehet oldani, de a nappaliban lévő kandalló tökéletesen befűti az összes életteret.

A gázcsonk a telken belül van, a többi közmű az ingatlanban. Az 1.204 négyzetméter nagyságú telek Lke-Sz, kertvárosias lakóterületi övezetbe tartozik,
melynek a beépíthetősége 30%, a zöldterület legkisebb mértéke 50%, a legnagyobb építménymagasság 7,5m lehet.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, ugyanúgy, ahogyan a városé is. Közel az M7-es autópálya, Székesfehérvár és Siófok 20 perc távolságra van,
de busszal is könnyen elérhetőek az úti célok. Számtalan munkalehetőség van helyben és Székesfehérváron is.

Aki a Balaton mellett szeretne rendszeresen kerékpározni, a városon keresztül haladó kerékpárút igénybevételével erre adott a lehetőség.

Amennyiben Polgárdiban szeretne egy meghitt, csendes, nyugodt otthont vásárolni, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot!
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

hirdetés
© 2018